Informatiebijeenkomst Looqin KO en PO in Amsterdam, Utrecht en Helmond

Wij geloven niet in lineaire groeicurves. Elk kind is anders. Procesgericht kindvolgsysteem Looqin koppelt daarom het welbevinden en de betrokkenheid aan competenties en prestaties. Hierbij worden zowel de bevorderende als de belemmerende factoren inzichtelijk. Door middel van handvatten zoek je een gerichte oplossing op groepsniveau, met persoonlijke aandacht en oog voor de brede ontwikkeling van elk kind. Zo kan elk kind naar eigen vermogen, maximaal presteren.

Met Looqin kun je in eenvoudige stappen de brede ontwikkeling van kinderen in kaart brengen en de juiste interventies kiezen voor je dagelijks handelen in de groep. Ook de beleving van kinderen haal je eenvoudig op met de zelfscreening Looqin2u (vanaf groep 3). Hiermee kun je ook direct voldoen aan de wet Sociale Veiligheid.

Op zoek naar een kindvolgsysteem voor jouw kinderopvang, IKC of basisschool en benieuwd of Looqin bij je past? We nodigen je van harte uit op onze informatiebijeenkomst in Utrecht, Helmond of Amsterdam. We vertellen je meer over Looqin en je kunt al je vragen stellen. Direct aan de slag? Probeer het drie maanden gratis! Voor iedere deelnemer ligt er een informatiepakketje met kleurrijke posters klaar.

Meer informatie en opgeven?

Datum

30 mei 2022

Tijd

15:30 - 17:00
Categorie