Hulp voor kinderopvang

Vragen? We helpen je graag verder

Op deze pagina geven we je antwoord op de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Stel hem gerust aan support@looqin.com. We nemen je vraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

 

Plan zelf een online afspraak met onze support!

Plan en beheer je afspraak

 

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een proeflicentie aanmaken?

Je kunt op https://app.looqin.com/register een aanvraag indienen voor een proeflicentie. Je aanvraag komt binnen bij onze helpdesk. Zij kijken of alle gegevens juist zijn ingevuld en versturen je een bevestiging. 

Je kunt 3 maanden vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van Looqin. Wanneer je besluit om met Looqin te blijven werken, kun je de licentie na 3 maanden omzetten in een betaalde licentie. We raden aan om scholing te volgen om Looqin goed te implementeren. 

 

Beheer - Inrichten locatie

De ‘Beheerder’ van een locatie zorgt voor een juiste inrichting van Looqin. Dat houdt in dat hij/zij zorgt dat de juiste gebruikers gekoppeld zijn aan de groepen, de kinderen in de juiste groepen staan en aan de juiste mentoren gekoppeld zijn. Starten met een groepsscreening? Ook dat wordt door de beheerder opgestart. 

In onze vernieuwde versie kan de beheerder ook inzien hoe de screening vordert en welke collega’s nog een screening kunnen afronden. Indien noodzakelijk kan de beheerder de screening stoppen. 

Hoe werken de drie fasen in Looqin KO?

In Looqin KO wordt gewerkt met 3 fasen:

Fase 1: Mentorfase; de mentor vult voor haar kinderen de scores in.

Fase 2: Dagdeelscore; een collega vult voor één of meerdere dagdelen de scores in.

Fase 3: Afrondende mentorfase; de mentor bekijkt de scores van collega’s en geeft een definitieve score. De screeningsronde is hiermee doorlopen.

 

Hoe kom ik op Spoor 2 terecht?

Spoor 2 gaat over het individuele kind. Hier kom je door op de naam van het kind te klikken vanuit je mentorpagina, vanuit de startpagina of vanuit het groepsoverzicht.

Wat is een groeiplan?

In Looqin KO is het mogelijk om met groeiplannen te werken. Hierin verwerk je eenvoudig de aandacht en actiepunten die je voor een kind inzet om het kind te laten groeien in zijn of haar ontwikkeling. Op de overzichtspagina zie je welke kinderen actieve zorgplannen hebben.