Algemene tips van Looqin!

Tips van het Looqin Team

Hier delen we alle handige tips van Looqin! Heb je zelf een goede tip die je met andere gebruikers van Looqin wilt delen? Vertel het ons via support@looqin.co.

Welke browser gebruik je?

Voordat Looqin een update ondergaat, wordt de update op verschillende browsers getest. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat in een bepaalde update de uitlijning heel anders in beeld komt op verschillende browsers.

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat Internet Explorer niet meer wordt bijgehouden. Het is voor ons dan ook niet mogelijk om Looqin 100% goed in Internet Explorer te laten werken. We adviseren dan ook om te werken met Google Chrome.

Screenshot toevoegen aan je helpdeskvraag?

Lukt iets niet? We helpen je graag. Soms is het lastig om precies te verwoorden wat er niet lukt. Een screenshot toevoegen aan je vraag helpt enorm. Hoe je een screenshot maakt, is afhankelijk van het systeem dat je gebruikt.

Weet je niet precies hoe dit op jouw computer werkt? Kijk dan eens of je een vergrootglas kunt vinden. Wanneer je hier intypt ‘screenshot’ of ‘knipprogramma’ lukt het vast om het gewenste programma te vinden. 

Op zoek naar de verwerkersovereenkomst van Looqin?

In een verwerkersovereenkomst leg je vast welke gegevens opgeslagen worden in Looqin. Een verwerkersovereekomst kan ondertekend worden door een directeur of leidinggevende. In ieder geval door iemand die ook tekenbevoegd is. 

Op de pagina ‘privacy‘ vind je de privacyverklaring en verwerkersovereenkomsten van Looqin voor de kinderopvang en het onderwijs. Wil je er eentje voor jouw organisatie ontvangen, mail ons naar support@looqin.co de volgende gegevens: naam tekenbevoegd, lrk of brinnummer en naam en adresgegevens van de organisatie. We zorgen dat de verwerkersovereenkomst z.s.m. wordt opgemaakt.